Zahvati u usnoj šupljini

Tegobe povezane sa stomatološkim zahvatima

Stomatološki zahvati u usnoj šupljini su raznovrsni. Kod nekih zahvata, poput uklanjanja zubnih naslaga (plaka) ili podešavanja ortodontskog aparata, ne očekujemo krvarenje. Krvarenje, oticanje i nadražaj usne sluznice mogući su kod vađenja zuba, postavljanja implantata, zubnih krunica i mostova, struganja i poliranja površine korijena zuba i drugih zahvata u usnoj šupljini. Kod ozljeda i rana pacijenti mogu osjetiti jake bolove i nelagodu.

Pomoć nakon zahvata u usnoj šupljini

Nakon stomatoloških zahvata preporučujemo upotrebu proizvoda Gengigel first aid, koji ublažava bolove, zarasta krvarenje desni i uklanja otekline. Nanošenje njegove jedinstvene formulacije značajno doprinosi ukupnoj regeneraciji tkiva i ubrzava zatvaranje rane, skraćujući tako vrijeme oporavka, čak i nakon složenih zahvata u usnoj šupljini. Preporučujemo vam da se za optimalan način primjene proizvoda Gengigel posavjetujete sa svojim stomatologom.

Proizvodi Gengigel

Pretražite bogat izbor proizvoda i odaberite svoj Gengigel.

Neškodljiv ako se proguta

Neškodljiv ako
se proguta

Prikladan za vegane

Prikladan
za vegane

Bez šećera

Bez
šećera

Bez laktoze

Bez
laktoze

Bez glutena

Bez
glutena

Bez GMO

Bez
GMO

Mišljenja korisnika

Izdelki Gengigel

Dostupno u apotekama i specijaliziranim prodavnicama. Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo za upotrebu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima medicinskog sredstva posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

Gengigel
close